Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Πάμε με τα σενάρια ( βοηθεια μας)

Καλησπέρα , φίλες και φίλοι του blog. Τελευταίες αγωνιστικές στα μεγάλα πρωταθλήματα και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν . Καταρχήν , έχω να προτείνω μια τετράδα  για σήμερα με αγώνες που θα μας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον..
Πρωτο παιχνίδι στο Βέλγιο όπου η Ζούλτε υποδέχεται τη Σαρλερουά , με τους γηπεδούχους να κυνηγούν τη 2η θέση για να βρεθούν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ . Ο άσσος στο 2.10 είναι μια αξιόπιστη επιλογή.
Δεύτερος αγώνας στη τετράδα μας στη Β' Γερμανίας ανάμεσα στην αδιάφορη Ντιναμό Δρέσδης και τη Μπίλεφελντ που καίγεται για βαθμούς για να γλυτώσει το ''μοιραίο''. Το διπλό στο 1.90 είναι ότι χρειάζεται.
Επόμενο παιχνίδι το ντέρμπι της Ελβετίας , όπου η Γιούνγκ Μπόις αντιμετωπίζει τη Βασιλεία με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν - για λόγους γοήτρου - το διπλό απέναντι σε μια ομάδα που τους έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα. Διπλό στο 2.40.
Τέλος, στη Πρέμιερ Λίγκ η Μπέρνλι που σώθηκε με το μικρότερο μπάτζετ της κατηγορίας φιλοξενεί τη Γουέστ Χάμ , σε μια αδιάφορη αναμέτρηση . Η γηπεδούχος κλείνει τη σεζόν με φοβερές επιδόσεις εντός έδρας και ελπίζουμε να κλείσει τη σεζόν , όπως την άρχισε . Άσσος στο 2.40.



και καλή μας επιτυχία...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου