Κυριακή 14 Μαΐου 2017

4άδα κινήτρου

Καλησπέρα σας ,
  Καταρχήν χρόνια πολλά στις μητέρες που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν ό,τι και αν κάνουμε. Στο σημερινό κουπόνι περιλαμβάνονται αγώνες μεγάλης βαθμολογικής σημασίας , μιας και τα πρωταθλήματα οδεύουν προς το τέλος τους. Ας αρχίσουμε λοιπόν :
Πρώτη στάση μας το Βέλγιο , όπου η Γάνδη φαντάζει φαβορί στην ισχυρή της έδρα κόντρα στην Σαρλερουά . Ο στόχος της Ευρώπης είναι ο μόνος που απέμεινε για τους μπλέ και ο άσσος στο 1.45 είναι επιλογή . 
Εν συνεχεία στην Ολλανδία τελευταία αγωνιστική , όπου τα πάντα κρίνονται στα τελευταία λεπτά. Βασική μου επιλογή για σήμερα αποτελεί η Σπάρτα Ρότερνταμ που αναζητά το διπλό κόντρα στην υποβιβασμένη και καταδικασμένη - εδώ και καιρό- Γκόου Αχέντ . Το διπλό υποχώρησε στο 1.65, αλλά το κρατάμε.
Επιπλέον , και η Ιταλία σήμερα περιλαμβάνει αναμετρήσεις με ενδιαφέρον . Στη Σικελία, το Παλέρμο των ξοφλημένων υποδέχεται την ''ανωμαλιάρα'' Τζένοα που για μια ακόμα χρονιά είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Το διπλό στο ανεβασμένο 1.65 είναι άξιο αναφοράς. Τελός , στη Γένοβα , η Σαμπτόρια φιλοξενεί σε ένα αδιάφορο παιχνίδι τη Κιέβο με στόχο να κλείσει θετικά τη φετινή χρονιά στην έδρα της . Άσσος στο 1.75.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ

1106 Γάνδη - Σαρλερουά 1 1.45
1111 ΓΑ Ιγκλς - Σπάρτα Ρότερνταμ 2 1.65
1119 Παλέρμο -Τζένοα 2 1.65
1120 Σαμπτόρια - Κιέβο 1 1.75

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου