Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Loser ομαδα η Σάλτσμπουργκ.

Καλησπέρα , φίλοι και φίλες του blog. Μετά από 2.5 μήνες απουσίας και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση επιστρέφω με τις προβλέψεις μου και ελπίζω πως φέτος θα χουμε μια καλύτερη στοιχηματική σεζόν από την περσινή . Με μια τριάδα για το μεσοβδόμαδο θα ξεκινήσουμε σήμερα αναμένοντας το πρώτο μας ταμείο με αγώνες για το Champions League όσο και για το Europa League . Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:
Πρώτο παιχνίδι είναι το Ριέκα - Σάλτσμπουργκ για το τρίτο γύρο του Champions League. Η πρωτάρα του θεσμού κροατική ομάδα , έχοντας αρκετά αστεράκια στο ρόστερ της (κυριώς γηγενείς ποδοσφαιριστές) και σε νεαρή ηλικία δείχνει ικανή να ξεπεράσει το εμπόδιο των Αυστριακών , οι οποίοι πάντα φθάνουν στην πηγή , αλλά ποτέ δεν καταφέρνουν να φθάσουν στη φάση των ομίλων. Το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Αυστρία, σε συνδυασμό με το σύμπλεγμα κατωτερώτητας της Σάλτσμπουργκ μας οδηγούν στον άσσο του 2.15 .
Δεύτερη στάση στη Νορβηγία , όπου επίσης το βράδυ της Τετάρτης η Ρόζενμποργκ υποδέχεται την Σέλτικ στο Τρόντχαιμ με έπαθλο το εισιτήριο των play-off του Champions League . Η Ρόζενμποργκ, ήταν ακίνδυνη επιθετικά στο πρώτο παιχνίδι στη Σκωτία , αλλά κατάφερε και κράτησε το μησέν παθητικό . Απ' την άλλη , η ισόβια πρωταθλήτρια Σκωτίας Σέλτικ δε κατόρθώσε να σκοράρει στον πρώτο αγώνα στην έδρα της και έτσι είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει το γκολ και τη νίκη .  Ρίσκο στο διπλό του ζουμερού 2.40 για τους Κέλτες.
Τέλος, η τριάδα μου περιλαμβάνει  και το παιχνίδι του Εuropa League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ολυμπίκ Ντόνετσκ. Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο επίσημο ευρωπαικό του παιχνίδι για τη νέα σεζόν στη Τούμπα φιλοξενεί τους Ουκρανούς και χρειάζεται μια νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια . Παρόλα αυτά , επείδη και οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με επιθετικούς προσανατολισμούς για να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-1 θα προτιμήσω το over κοντα στις 2 μονάδες ( 1.90 απόδοση).


Συμπερασματικά:
1415 Ριέκα - Σάλτσμπουργκ 1 2.15
1418 Ρόζενμποργκ - Σέλτικ 2 2.40
1467 ΠΑΟΚ - Ολυμπίκ Ντόνετσκ over 1.90
Σύνολο απόδοσης: 9,8

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου