Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Με πίστη στις έδρες...

Καλησπέρα, φίλες και φίλοι του blog. Στη σημερινή μου ενότητα για τα προγνωστικά τρια παιχνίδια δεσπόζουν που παρουσιάζουν ενδιαφέρον κυρίως για τις γηπεδούχους. Ξεκινάμε.


Image result for φενερ γαλατα

794 Φενέρμπαχτσε - Γαλατά (19.00): Σε άλλες εποχές θα αποτελούσε το κλασικό ντέρμπι της χώρας. Φέτος , με την τραγική οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η Φενερ είναι στο +4 απ' τη ζώνη του υποβιβασμού και δίνει μάχη να κρατηθεί στην κατηγορία. Αντιπαλός της , η Γαλατά η οποία παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί για τίτλο (στο -7 από κορυφή). Θα πάμε με την ανάγκη της επιβίωσης . Άσσος -κατά συνέπεια- στο 2.30.


Image result for μποαβιστα


797 Μποαβίστα - Νασιονάλ Μαδέιρα (19.30) . Λιοντάρι εντός αποδεικνέται η Μποαβίστα και σήμερα της δίνεται η ευκαιρία να καθαρίσει με την μπουγάδα της παραμονής. Η Νασιονάλ απ΄την άλλη εκτός είναι ανύπαρκτη (1-19 τέρματα σε 7 εκτός τελευταία). Και εδώ άσσος στο 1.90.


Image result for σαραγοσα ποδοσφαιρο


801 Σαραγόσα - Αλκορκόν (21.30) . Κλείνω τη τριάδα μου σήμερα με τον αγώνα ανάμεσα στη Σαραγόσα και την Αλκορκόν . Σε καλό φεγγαρι η γηπεδούχος (3/3 τελευταία εντός) και μάχεται να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Αλκορκόν στο +12 απ' τη ''διακεκαυμένη ζώνη'' και στο -11 απ' τα μπαράζ ανόδου έχει ξεμείνει από στόχους , οπότε το εύλογο συμπέρασμα που καταλήγουμε είναι και ο άσσος στο 1.85.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου