Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Πανιώνιος : Δεν παίρνει άδεια και ξεκινά τη νέα σεζόν με -6!

Πανιώνιος: Δεν παίρνει άδεια και ξεκινά τη νέα σεζόν με -6 | to10.gr


Σε δύσκολη θέση είναι ο Πανιώνιος καθώς όλα δείχνουν ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν θα εξασφαλίσει άδεια για το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι κυανέρυθροι δεν έχουν καταφέρει να μπουν στην ρύθμιση για τις 120 δόσεις, για τις οφειλές σε εφορία και κρατικά ταμεία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με βαριά ποινή.
Σε περίπτωση λοιπόν που ο Πανιώνιος δεν πάρει άδεια (κάτι που είναι και το πιο πιθανό σενάριο) τότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με -6 βαθμούς αλλά και με περιορισμούς σε μεταγραφικές κινήσεις και ανανεώσεις συμβολαίων.
Η ρύθμιση για τις οφειλές θα ψηφιστεί τις επόμενες μέρες αλλά θα ο Πανιώνιος θα έχει ήδη καταθέσει τον φάκελο στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και μετά δεν επιτρέπονται διαφοροποιήσεις.
Σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα μπορεί ν’ αποκτήσει έναν μόνο παίκτη άνω των 23 ετών το καλοκαίρι κι άλλον έναν τον Ιανουάριο του 2020. Σε ότι αφορά τις ανανεώσεις, οι κυανέρυθροι θα μπορούν να ανανεώσουν τα συμβόλαια μόνο δύο παικτών άνω των 23 ετών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου