Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Η φωνή της λογικής.....

Καλησπέρα , φίλες και φίλοι του blog . Σήμερα, μέρα Σάββατο το στοίχημα προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις . Οι επιλογές μου για απόψε Σαββατόβραδο θα στηριχθούν σε λογικά σημεία και ελπίζουμε να μας φέρουν στο δρόμο των επιτυχιών.



1) 1068 Αλαβές - Εσπανιόλ :  Οι γηπεδούχοι δεν έχουν σταυρώσει νίκη στο πρωτάθλημα . Αντιπαλός του η κακή παράδοση κόντρα στην Εσπανιόλ , όπου τα τελευταία χρόνια σε 5 επισκέψεις έχουν ισάριθμα διπλά στα μεταξύ τους παιχνίδια . Οπότε παράδοση και ντεφορμάρισμα των γηπεδούχων συνηγορούν στο διπλό του 2.45 .

2)1074 Εστορίλ - Ριο Άβε : Παρόμοιο σκηνικό και σ' αυτό το ζευγάρι . Η ουραγός Εστορίλ μετρά μόνο ήττες εντός έδρας στο πρωτάθλημα κόντρα στην επικίνδυνη εκτός έδρας Ρίο Άβε . Η επιλογή μου το διπλό στο 2.20.

3)1085 Νάντ - Τουλούζ:  Στη Γαλλία τώρα η Νάντ του Κλαούντιο Ρανιέρι φιλοξενεί τη Τουλούζ . Εντός έδρας τα ''καναρίνια'' παρουσιάζονται μαχητικά και πιστεύω πως θα κατατροπώσουν τη Τουλούζ και θα φτάσουν στη νίκη. Άσσος στο 1.90.

4)1095 Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη: Tέλος , στην πιο ρισκαδόρικη επιλογή μου για απόψε η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την υπολογίσιμη Σεβίλλη . Με δεδομένο το χαμηλό άσσο , θα ρισκάρω στα 2-3 τέρματα που παραδοσιακά εμφανίζονται στο ζευγάρι αυτό . με απόδοση το 2.55.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου