Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Ώρα για μπάλα....

Καλησπέρα στους απανταχού λάτρεις του στοιχήματος . Σήμερα, το κουπόνι περιλαμβάνει αρκετούς αγώνες, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να βγάλουμε κέρδος απ' αυτή την ιστορία. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Πρώτη στάση το Μπέρμιγχαμ , όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την ελλιπή Νότιγχαμ που θα παρουσιαστεί αποδεκατισμένη στο σημερινό παιχνίδι . Στο +2 απ τη γραμμή υποβιβασμού οι φιλοξενούμενοι . Άσσος στο 2.00 η ιδανικότερη επιλογή.
Επόμενος αγώνας στο Πλίμουθ , όπου οι πράσινοι φιλοξενούν την Στιβενέιτζ , που εκτός έδρας είναι ανύπαρκτη. Για να παραμείνουν οι γηπεδούχοι σε τροχιά απευθείας ανόδου, τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζουν. Άσσος και εδώ με απόδοση 1.90.
Στην ίδια κατηγορία παραμένουμε με την Κρόουλι να αναμετράται με την Χάρτλπουλ σε έναν αγώνα μεταξύ ομάδων που θα παλέψουν ως το φινάλε για την παραμονή. Ελαφρώς καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι το τελευταίο καιρό . Θα πάμε με το ρίσκο του διπλού στο 2.75.
Τέλος, στην Πορτογαλία , μια ομάδα έδρας ονόματι Σετούμπαλ διασταυρώνει τα ξίφη της με την απογοητευτικη Νασιονάλ Μαδέιρα. Η Σετούμπαλ αναμένεται να καμψει την αντίσταση της φιλοξενούμενης . Άσσος στο διόλου ευκαταφρόνητο 2.15.

Εν τάχει:
1736 Μπέρμιγχαμ - Νότιγχαμ 1 2.00
1733 Πλίμουθ - Στιβενέιτζ 1 1.90
1728 Κρόουλι -Χάρτλπουλ 2 2.75
1836 Σετούμπαλ - Ν. Μαδέιρα 1 2.15


και καλή μας επιτυχία...........

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου