Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-1: Πράσινη απόδραση με Φώτη Ιωαννίδη

 







Τι κι αν παρατάχθηκε χωρίς τους δύο καλύτερους παίκτες του στο φετινό πρωτάθλημα (σ.σ. Παλάσιος, Αϊτόρ), τι κι αν ο Παναιτωλικός τον είχε μπλοκάρει σχεδόν σ’ όλο το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να φύγει αλώβητος από το Αγρίνιο στη 12η αγωνιστική της Super League 1, επικρατώντας με 1-0, χάρη σε γκολ του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος αποτέλεσε τη χρυσή αλλαγή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.


Ο Παναθηναϊκός για δεύτερο σερί παιχνίδι προβλημάτισε με την απόδοση του, δεν είχε φαντασία στο παιχνίδι του, πετώντας κάτι παραπάνω από 60 λεπτά στο Αγρίνιο.




Μετά το 60′, οι πράσινοι ανέβασαν στροφές με την είσοδο του Ιωαννίδη στην επίθεση, πίεσαν για το γκολ και τελικά το βρήκαν στο 79′ με τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του φετινό τέρμα, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η παρουσία Πέρεθ και Κουρμπέλη μαζί στο αρχικό σχήμα δυσκόλεψε την ανάπτυξη του τριφυλλιού, την ώρα που οι εξτρέμ του, Βέρμπιτς και Μπερνάρ δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα. Κι όμως η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρήκε τον τρόπο να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε, αφού πρώτα προειδοποίησε αρκετές φορές με τον Σπόραρ.




Ο πρωταθλητής χειμώνα Παναθηναϊκός πανηγύρισε την 11η νίκη του σε 12 αγωνιστικές στη Super League 1 και παραμένει αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου