Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Forbes:Ο Εμπαπέ πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο, Ξεπέρασε Μέσι και Ρονάλντο

 





Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό “Forbes”, και είναι η πρώτη φορά που ένας παίκτης εκτός από τον Λιονέλ Μέσι ή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας εδώ και οκτώ χρόνια.


Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια δολάρια σε συνολικές ετήσιες απολαβές για πρώτη φορά το 2018, και οι δύο ήταν στα 30 τους. Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν περίμενε τόσο πολύ, πετυχαίνοντας το κατόρθωμα σε ηλικία μόλις 23 ετών.




Το “Forbes” εκτιμά ότι ο 23χρονος Γάλλος σούπερ σταρ θα κερδίσει 128 εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν 2022-23 προ φόρων και αμοιβών μάνατζερ, ποσό ρεκόρ για την ετήσια κατάταξη των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών στον κόσμο που τον φέρνει στην πρώτη θέση.

Παρά τις φήμες για μετακόμιση στη Ρεάλ Μαδρίτης, που προκάλεσαν ακόμη και την παρέμβαση του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν, ο Μπαπέ υπέγραψε τον Μάιο τριετή επέκταση συμβολαίου για να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου