Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Σάλκε, πατώνεις;;

Bundesliga: FC Schalke 04 vs. Hertha BSC - Xinhua | English.news.cn



Καλησπέρα,
Η σημερινή μας αναφορά στα παιχνίδια περιλαμβάνει αγώνες υψηλού ρίσκου και όπως καταλαβαίνει κανείς , οι ισορροπίες παραμένουν λεπτές.
Βασικό θέμα στις σημερινές προβλέψεις, ποια άλλη; H γερμανίδα ''άπιστη'' Σάλκε δε λέει να σηκώσει κεφάλι στη μετά-κορονοιού εποχή . Αντιπαλός της απόψε, η διψασμένη και με άγριες διαθέσεις Ουνιόν Βερολίνου που φαντάζει έτοιμη να κάνει μια χαψιά τους ''βασιλικούς μπλε''. Ευελπιστούμε σε μια ακόμα κακή εμφάνιση της ομάδας του Ρουρ με τον άσσο να οργιάζει στο 2,60.


Στη Δανία, η Χόρσενς υποδέχεται την ενδιαφερόμενη Μπρόντμπι, η οποία θα κυνηγήσει μέχρι εσχάτων τη 3η θέση και την ευρωπαική της έξοδο . Η γηπεδούχος ενδιαφέρεται μόνο για το κύπελλο, όπου εκεί θα ρίξει το βάρος των δυνάμεων της. Διπλό στο 2,10.

Αλλάζουμε χώρα και κατηφορίζει στην Αυστρία και στο ντέρμπι της ημέρας, όπου η ΒΑΚ Πέλετς (κατά κόσμον Βολφσμπρίνγκερ) υποδέχεται την απογοητευμένη και τέως πρωτοπόρο ,Λίντσερ. Η γηπεδούχος μετά τα συνεχή πετυχημένα αποτελέσματα , σκαρφάλωσε στη 2η θέση και έχει την ευκαιρία να ρίξει τη χαριστική βολή στην πρώην σφεντερίστρια του τίτλου Λασκ . Ρισκάρω στον άσσο του 3,10 και ο θεός βοηθός.


Τέλος , η επιλογή μου από Ελλάδα ακούει στο όνομα ΑΕΚ . Ο άσσος στο αθηναικό ντέρμπι με τον Παναθηναικό μπορεί να είναι χαμηλός (στα επίπεδα του 1,60), ωστόσο αν συνδυαστεί με ανοιχτό παιχνίδι και χωρίς σκοπιμότητες από τους πράσινους που είναι πλέον βαθμολογικά αδιάφοροι θα ανέλθει στη τιμή του 2,15 . Οπότε, συνδυάζουμε νίκη της ''ένωσης'' με ταυτόχρονο όβερ.


Καλό σας απόγευμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου