Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Τεχνικός διευθυντής Ίντερ: ''Σύντομα οι ανακοινώσεις για Γκοντίν''.




Το βράδυ της Τετάρτης (20/2) ο Ντιέγκο Γκοντίν έκανε το 2-0 για την Ατλέτικο κόντρα στη Γιουβέντους, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League. Μία μέρα μετά, ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ, Τζουζέπε Μαρότα, δήλωσε ότι η ομάδα του θα είναι σύντομα σε θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ουρουγουανού στόπερ, ένα... φλερτ, βέβαια, που κρατάει εδώ και καιρό.
Ο Ιταλός παράγοντας των "νερατζούρι" υποστήριξε στο Sky Sport Italia: "Είμαστε σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και χάρηκα για το γκολ που έβαλε. Ας πούμε ότι είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως σύντομα θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις".
Ο 33χρονος Γκοντίν πήγε στην Ατλέτικο το 2010 και μαζί με τον νυν στόπερ της Ίντερ, Μιράντα, βοήθησαν τους "ροχιμπλάνκος" να πάρουν τον τίτλο στην Primera Division τέσσερα χρόνια αργότερα. Ο Νοτιοαμερικανός έχει παίξει 124 φορές με την εθνική του ομάδα.
Πριν πάει στην Ατλέτικο ο Γκοντίν έπαιξε για μια τριετία (2007-2010) στη Βιγιαρεάλ, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Σέρο και Νασιονάλ της πατρίδας του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου