Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Εθισμένη στην ανατροπή.


Επιμέλεια
Ανδρέας Ανδρεάδης

Image result for norwich city



Καλησπέρα , φίλες και φίλοι του blog. Σάββατο σήμερα και πιστοί στις στοιχηματικές μας προβλέψεις , έχουμε να σας προτείνουμε μια πεντάδα αγώνων με διαφορετική αφετηρία το καθένα.


1120 Μπέρνλι - Μπράιτον : Ουραγός πλέον η Μπέρνλι , με 9 βαθμούς δείχνει ανήμπορη να σηκώσει κεφάλι και ο δρόμος προς τη Τσάμπιονσιπ φαντάζει πλέον πολύ κοντά. Απ' την άλλη , η Μπράιτον ελαφρώς απελευθερωμένη μετά τις 2 σερί νίκες της θα ταξιδέψει στο ''Τέρφ Μουρ'' για να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα . Συνεπώς , λίγο το άγχος της γηπεδούχου για νίκη , καθώς και η ηρεμία της Μπράιτον συνάδουν αμφότερες στην επιλογή του διπλού στο 2.55.


1115 Μπέρμιγχαμ Σίτι - Μπρίστολ Σίτι : Η Μπέρμιγχαμ απ' τη μία , ιδιαιτέρως φορμαρισμένη εσχάτως (2 σερί νίκες) και απ' την άλλη η ντεφορμέ και κουρασμένη , συνάμα , Μπρίστολ Σιτι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη μάχη για πλασάρισμα στην πρώτη 6αδα του πρωταθλήματος. Θα ρισκάρω στη ρέντα των ''μπλε'' και θα προτείνω τον άσσο στο 2.15.


1164 Νόριτς - Μπόλτον : Οι πρωτοπόροι υποδέχονται τη σκληροτράχηλη Μπόλτον , η οποία εκτός έδρας αποδεικνύεται σκληρό καρύδι . Ένα ακόμα στοιχείο , η νωθρότητα με την οποία ξεκινά στην έδρα της το πρώτο ημίχρονο η Νόριτς αφού στις τελευταίες 2 εντός έδρας αναμετρήσεις της έληξαν με διπλό στο ημίχρονο (Γουίγκαν και Ρόδεραμ) . Γιατί να μη δούμε κάτι τέτοιο και εδώ. Ρισκάρω στο 2ημίχρονο - 1 τελικό με απόδοση 20.00.


1176 Στιβενέιτζ - Λίνκολν : Ασταμάτητη δέιχνει η Λίνκολν με 12 βαθμούς στα τελευταία 4 παιχνίδια και ενδεχομένως με λίγη προσοχή να τα καταφέρει και απόψε . Η Στιβενέιτζ απ' την άλλη, ποντάρει στην έδρα της για να πάρει μαξιλαράκι ασφαλείας απ' τον υποβιβασμό . Διπλό στο 1.90.

1210 Κάλιαρι - Ρόμα : Τελευταίο παιχνίδι της πεντάδας . Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα στηρίξω τη Ρόμα που φέτος είναι ή του ύψους ή του βάθους . Παραδοσιακά περνά απ' τη Σαρδινία και ελπίζουμε να γίνει φέτος το ίδιο . Στο 1.75 η απόδοση του διπλόυ.


Καλό σας απόγευμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου