Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Λίλ(α) μοναδική μου αγάπη...

Καλησπέρα στους φίλους και στις φίλες του blog. Μεσοβδόμαδα, είχαμε πανδαισία θεάματος στα ευρωπαικά γήπεδα και επιστρέφουμε στο σαββατιάτικο κουπόνι μας. Οι προτάσεις μου για σήμερα έχουν να κάνουν με ομάδες της ουράς που θα δώσουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ας αρχίσουμε:


Πρώτος σταθμός, η Βόρεια Γαλλία , όπου η αγαπημένη μας Λiλ - κατά κόσμον Λιλίκα - θα προσπαθήσει να κάμψει την αντίσταση της αδιάφορης Γκινκάμπ, ώστε να κάνει σοβαρό βήμα παραμονής στη Ligue 1 και ο άσσος του 1.80 έχει ιδιαίτερη αξία..
Eπόμενη στάση η Ολλανδία με δυο παιχνίδια να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας. Συγκεκριμένα, η Τσβόλε υποδέχεται τη Χέρακλες, σ ένα παιχνίδι όπου η γηπεδούχος θα εξαντλήσει τις πιθανότητες της για είσοδο στα πλέι οφ της Ευρώπης. Απ' την άλλη , η Χέρακλες χάνει αρκετή απ' τη δυναμικότητά της εκτός και ο άσσος στο 1.80 ειναι value bet.
Τέλος , στο άλλο παιχνίδι από Ολλανδία, η ουραγός Γκόου Αχέντ Ίγκλς φαίνεται πως είναι στα τελευταία της , απέναντι σε μια ομάδα που διψά για το τρίποντο για να μη μπλέξει σε περιπέτειες.
Το δίφραγκο στο διπλό είναι γουστόζικο.


ΕΝ ΤΑΧΕΙ

899 20:45 Τσβόλε - Χέρακλες 1 1.80
905 21:00 Λίλ - Γκινκάμπ 1 1.80
916 21:45 ΓΑ Ιγκλς- Γκρόνιγκεν 2 2.00


ΟΨΟΜΕΘΑ.....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου